xplore

Naomi Campbell: Στο Παρίσι Αγκαλιά με τον Έλληνα Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια!! Η ανάρτηση στο Instagram!!

O υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν με τη Ναόμι Κάμπελ στο Παρίσι…..

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), με ένα InstaStory που έκανε στο προσωπικό της προφίλ, γνωστοποίησε τη συνάντησή της, με την Τζένη Μπαλατσινού και τον σύζυγό της υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Η «μαύρη γαζέλα της μόδας», που εδώ και χρόνια παραμένει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, συμμετείχε και παρακολούθησε πολλά fashion shows στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Παράλληλα, ο υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στη Γαλλία για τα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης «Top Resa», με σκοπό να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό.

«Έχουμε σπάσει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, οι επισκέπτες ακόμα και για τον Οκτώβριο θα είναι σε υψηλά επίπεδα» δήλωσε ο ίδιος.

«Στόχος μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για το 2022, αλλά στρατηγικά να στοχεύσουμε στον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούμε να προσφέρουμε τον Οκτώβριο, τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο και το Πάσχα που οι Γάλλοι έχουν τις σχολικές διακοπές και μπορούν να ταξιδέψουν» συμπλήρωσε.

Naomi Campbell: Πρέσβειρα του Queen’s Commonwealth Trust της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανίδα καλλονή Ναόμι Κάμπελ, που πρόσφατα έγινε μητέρα, ένωσε τις δυνάμεις της με τη φιλανθρωπική οργάνωση για τη διεθνή ανάπτυξη Queen’s Commonwealth Trust (QCT) της βασίλισσας Ελισάβετ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παγκόσμιας πρέσβειρας για τη στήριξη των νέων ηγετών.

Το ίδρυμα, που δημιουργήθηκε το 2018, στηρίζει νέους ανθρώπους που προωθούν την αλλαγή στις κοινότητές τους, μέσω τομέων, όπως εκείνων της υγείας, του περιβάλλοντος και της εκπαίδευσης.

Με στόχο να σηματοδοτήσει τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022, η φιλανθρωπική αυτή οργάνωση λανσάρει ένα Ταμείο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για Νέους Ηγέτες (Platinum Jubilee Fund for Young Leaders), προκειμένου να παράσχει μεγαλύτερη στήριξη σε επιχειρηματίες ηλικίας 18-35 ετών στις 54 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Ως πρέσβειρα, ο ρόλος της Κάμπελ θα είναι να ενισχύσει το προφίλ της εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων του ταμείου, όπως επίσης να προάγει το έργο των νεαρών ηγετών του.

Πρόεδρος του ιδρύματος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ τη θέση αντιπροέδρου είχε η Μέγκαν Μάρκλ μετά τον γάμο και μέχρι το MEGXIT. Πολλοί θεώρησαν ότι η επιλογή της Ναόμι Κάμπελ ήταν έμμεση απάντηση σε όσα είπαν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, για τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του γιου τους, Άρτσι.

«Εργάζομαι για την εμψύχωση νέων ανθρώπων εδώ και 25 χρόνια»

«Ανεξαρτήτως του από πού προέρχεστε ή πού βρίσκεστε τώρα, υπάρχουν νέοι ηγέτες μέσα στην κοινότητά σας που επιτελούν θαυμάσιο έργο. Ορισμένες φορές δεν τους βλέπουμε και ορισμένοι εξ αυτών ενδέχεται να μην θεωρούν τους εαυτούς τους «ηγέτες» ακόμη, όμως όλοι αξίζουν τη στήριξή μας και την πρόσβαση στην εκπαίδευση και σε πόρους», τονίζει η Κάμπελ σε μια ανακοίνωση.

«Εργάζομαι για την εμψύχωση νέων ανθρώπων εδώ και 25 χρόνια. Είναι κάτι που βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά μου και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να εξυψώσω την επόμενη γενιά, προκειμένου να μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινότητές της».

Ένας από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της μόδας, η Ναόμι Κάμπελ είναι επίσης γνωστή για το φιλανθρωπικό έργο της, ιδίως στην Αφρική, το οποίο ξεκίνησε αρχικά με τον εκλιπόντα πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα.

Η Κάμπελ ίδρυσε επίσης το Fashion For Relief το 2005, το οποίο οργανώνει επιδείξεις μόδας για τη συγκέντρωση χρημάτων που προσφέρονται μεταξύ άλλων σε θύματα φυσικών καταστροφών, όπως του τυφώνα Κατρίνα.

Other Articles

error: Content is protected !!