xplore

Tα τέσσερα ευαίσθητα σημεία των ανδρών

Τα τέσσερα τρωτά σημεία των αντρών είναι τα μαλλιά, το μέγεθος των γεννητικών οργάνων, η καριέρα και το ύψος, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά……..

Τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρωτά σημεία όπως είναι τα μαλλιά, το μέγεθος των γεννητικών οργάνων, η καριέρα και το ύψος, αν όχι δύο, είναι παρόντα στους περισσότερους άντρες.

Από σένα εξαρτάται να βρεις ποιο είναι και ύστερα του δείχνεις με ήπιο και διακριτικό τρόπο ότι το γνωρίζεις. Ας δούμε τη λίστα με τη σειρά.

Μαλλιά
Οι άντρες είναι ευαίσθητοι με τα μαλλιά τους, ανησυχούν όταν γκριζάρουν, αραιώνουν ή δείχνουν γυναικεία. Για τον άντρα η απώλεια των μαλλιών είναι θέμα ύψιστης σημασίας, ισάξιο με το χάσιμο της δύναμής του, του σεξαπίλ ή της νεότητάς του.

Ένας άντρας γνωρίζει καλά ότι πολύ λίγοι είναι εκείνοι που δείχνουν ωραίοι όντας φαλακροί και φοβάται ότι δεν θα ανήκει σ’ αυτή την ελίτ. Αν είναι έξυπνος, θα ξυρίσει το κεφάλι του όταν αρχίσουν να αραιώνουν τα μαλλιά του και θα χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο προς όφελός του. Αν όχι, είναι εύκολος στόχος.

Μέγεθος γεννητικών οργάνων
Από τα πρώτα βήματα της εφηβεία μας, οι άντρες συγκρίνουμε τους εαυτούς με άλλους άντρες. Τα αγόρια που είχαν περισσότερο τρίχωμα στα επίμαχα σημεία θεωρούνταν περισσότερο «άντρες».

Καθώς μεγαλώνουμε, συγκρίνουμε το μέγεθος των γεννητικών οργάνων μας με εκείνο των άλλων αντρών που συναντάμε στις τουαλέτες (παρόλο που πεθαίναμε από ντροπή αν μας έπιαναν να κρυφοκοιτάζουμε σ? αυτό το σημείο) και φυσικά το συγκρίνουμε με το μέγεθος των πρωταγωνιστών σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Είναι φανερό ότι τα γεννητικά μας όργανα αποτελούν θέμα ύψιστης σημασίας για εμάς. Τα θεωρούμε ως κατευθυντήρια δύναμη στη ζωή μας.

Οι άντρες πάντα κάνουν σχόλια και αστεία περί μεγέθους , για να μειώσουν ο ένας τον άλλο. Ακόμα κι αν ένας άντρας έχει μέτριο μέγεθος ή λίγο παραπάνω από το μέσο όρο, μπορεί να νιώσει άβολα θεωρώντας πως είναι ανεπαρκής.

Καριέρα
Τα χρήματα αποτελούν ισχυρό αφροδισιακό για το μεγαλύτερο τμήμα του γυναικείου πληθυσμού. Μερικές γυναίκες βγαίνουν με οποιονδήποτε άντρα έχει μεγάλο μπλοκ επιταγών. Ακόμα και για τους άντρες, όμως, είναι αυτονόητο ότι χωρίς χρήματα και ένα εντυπωσιακό επάγγελμα είναι δύσκολο να προσεγγίσουν και να κατακτήσουν μια γυναίκα.

Ένας φίλος μου είχε πει κάποτε ότι οι άντρες ξοδεύουν τη μισή τους ζωή προσπαθώντας να γίνουν πετυχημένοι και την άλλη μισή προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η επιτυχία τους δεν είναι τυχαία.

Οι άντρες θεωρούν αναγκαίο να γνωρίζεις ότι είναι πραγματικά έξυπνοι και ισχυροί, όχι μόνο τυχεροί. Άσχετα με το πόσο πλούσιος ή πετυχημένος είναι ο σύντροφός σου θα συγκρίνει τον εαυτό του με κάποιον άλλο πιο πλούσιο και πιο ισχυρό.

Ύψος
Το ύψος είναι κάτι το οποίο με βασάνιζε σε όλη τη ενήλικη ζωή μου, όχι επειδή είμαι ιδιαίτερα κοντός αλλά γιατί βρισκόμουν σε βιομηχανία γιγάντων. Υπήρξα μοντέλο για πολλά χρόνια και συχνά ήμουν ο πιο κοντός της παρέας. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

Ύστερα από λίγο καιρό έπαψε να με πειράζει γιατί είχα γίνει ιδιαίτερα επιτυχημένος . Ωστόσο, ποτέ δεν το ξεπέρασα εντελώς και αποτελούσε πάντα πηγή ανασφάλειας. Έτσι λοιπόν γνωρίζω καλά πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ύψος για να βάλεις έναν άντρα στη θέση του.

Other Articles

error: Content is protected !!